3 Grunde til cannabis er en superfood

Læsetid: 5 minutter
Cannabis 'ernæringsegenskaber har fået trækkraft, når dens popularitet vokser.

Cannabis ‘ernæringsegenskaber har fået trækkraft, når dens popularitet vokser.

Vidste du, at vi skulle få 5-9 portioner frugt og grøntsager hver dag? Dette svarer til omtrent to kopper frugt og 2,5 kopper grøntsager, men serveringsstørrelser varierer afhængigt af det land, en person bor i. Selvom dette er den anbefalede mængde frugt og grøntsager, bør vi spise i henhold til USDA (United States Diary Association) , de fleste af den amerikanske befolkning kommer ikke tæt på at imødekomme denne anbefaling.

Relaterede artikler:
Den ultimative CBD Guide 2020 – Alt du bør vide omkring cannabis & CBD
CBD Dosering Guide – Sådan får du den rette dosering med CBD
CBD Olie mod smerter – Hvordan virker CBD mod smerter?

Heldigvis er en anden plante, der er forbrugt i århundreder på grund af dens overflod af medicinske, terapeutiske og ernæringsmæssige fordele, cannabis. For nylig har adskillige forskere og læger mærket cannabis som en superfood, der er værdig at inkorporeres i din diæt på en eller anden måde. Læs videre for at finde ud af grundene til.

Cannabis medicinske, terapeutiske og ernæringsmæssige værdi

Cannabis mange medicinske og terapeutiske fordele er veletablerede, men de ernæringsmæssige fordele ved cannabis vinder stadig anerkendelse og offentlig dækning. Ifølge British Dietetic Association (BDA) er superfoods uforarbejdede fødevarer rig på vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som ofte stammer fra frugt, grøntsager og andre urter. I henhold til denne definition mener adskillige læger, at cannabis kan grupperes i kategorien ‘superfoods‘.

Udover cannabis’s række medicinske og terapeutiske fordele er planten en fremragende kilde til vitaminer og næringsstoffer. Generelt er der forskellige dele af cannabis, der kan spises, såsom dets blade, stængler og knopper, uanset om de er opvarmet eller ej. At høste cannabis ernæringsmæssige fordele er imidlertid at forbruge rå dele af planten vejen at gå.

Tre grunde til, at cannabis er en stærk mad

Cannabis sativa (hamp) frø

Cannabis sativa (hamp) frø indeholder et væld af ernæringsmæssige fordele, der kan hjælpe med at forbedre ens kost til en vis grad. Hamp er en række Cannabis sativa-plantearter, der ofte dyrkes til at producere industrielle og kommercielle produkter, herunder mad, dyrefoder og andre nyttige materialer som reb, tekstiler og papir. Generelt forbruges hampfrø til deres høje nærings- og proteinindhold, især af veganere og vegetarer.

Derudover forbruges hampfrø ofte til deres fedtindhold i form af Omega-3s og Omega-6s. Generelt har mennesker brug for en regelmæssig mængde fedtsyrer, især på grund af de fordele, de har for vores hjerte og hjerne. Forskning har fundet, at når man bruger Omega-fedtsyrer, kan betændelse reduceres, ADHD og arthritisk smerte kan styres bedre, og højt kolesteroltal kan bekæmpes. Tilstedeværelsen af ​​Omega-fedtsyrer i hampfrø er værd at bemærke, fordi de også hjælper med proteinproduktion.

Hampfrø fungerer som et meget sundere alternativ for dem, der ikke spiser fisk, men har brug for at få deres servering af fedtsyrer. De er også en fremragende kilde til E-vitamin, zink, magnesium, jern, leverenzymer, antioxidanter, protein og tocoferoler. Hamp er ikke kun ekstremt alsidig, nogle af dets andre ernæringsmæssige fordele inkluderer følgende: vegansk, mejeri-fri, glutenfri, højt plantebaseret proteinindhold, højt Omega-fedtsyrerindhold og let at fordøje.

Cannabis CBD

Cannabis indeholder over 400 kemiske enheder, og mere end tres af dem er cannabinoidforbindelser. En af de mest medicinsk og terapeutisk fordelagtige cannabinoider er Cannabidiol (CBD), som også hidtil har været en af ​​de mest studerede forbindelser. Det viser sig, at CBD kan hjælpe på flere måder, end man kunne forestille sig. F.eks. Kan CBD stamme fra hele cannabisplanten og hampen, men denne cannabinoid er især unik, fordi den er ikke-psykoaktiv, ikke-vanedannende, ikke-giftig og sikker, hvilket gør det til en ideel tilføjelse til mad og drikkevarer.

Derudover blev det opdaget, at CBD har stærkere antioxidantegenskaber end vitamin C og E tilsammen. Når vi bliver syge, er der forskellige fødevarer, kosttilskud og medicin, vi kan tage for at hjælpe os med at føle os bedre. Uanset om du kæmper mod en forkølelse eller en infektion, kan CBD levere antioxidant, antibiotika og anti-bakterielle egenskaber, hvilket gør det både til en gavnlig medicin og superfood.

Da cannabis fortsat undersøges og undersøges, opdages stadig CBD’s ernæringsmæssige fordele. Selvom cannabis ikke er en grøntsag pr. Sige, indeholder den adskillige vitaminer, næringsstoffer og mineraler som grøntsager gør, og CBD har et rig vitamin- og neurobeskyttende antioxidantindhold.

Raw Cannabis’s ernæringsmæssige fordele

Endelig, selv om forskellige cannabinoider leverer medicinske og terapeutiske fordele, når de opvarmes eller dekarboxyleres, kommer de ægte ernæringsmæssige fordele fra forbruget af rå, ikke-psykoaktive cannabinoider. Nedenfor er nogle af fordelene med rå cannabinoider:

  • Forbedre produktiviteten og effektiviteten af ​​cellerne i vores krop
  • Aktiverer hjernens endocannabinoid-system og aktiverer således en antioxidantfrigivelse
  • Rå cannabinoider ‘antioxidanter fungerer som en’ renere ‘ved at fjerne beskadigede celler ud af kroppen
  • Ved oral indtagelse opnås terapeutiske fordele mere effektivt
  • Kan indarbejdes i kosten på adskillige måder

For eksempel kan du slibe rå cannabisblade, knopper eller stængler til brug som krydderier eller toppings til salater, supper, gryderetter, havregryn, grød osv. Også, at saft af rå cannabisblade er ernæringsmæssigt fordelagtigt ifølge Dr. William Courtney . Han anbefaler at bruge 20-30 store skygge blade eller to eller tre rå knopper dagligt til at høste adskillige ernæringsmæssige og terapeutiske fordele. Du kan også male op rå cannabisdele og tilføje det til smoothies, shakes og saucer.

Endocannabinoid-systemets unikke rolle (ECS)

Desuden har alle mennesker og pattedyr et endocannabinoid-system (ECS), som er et af de mest integrerede fysiologiske systemer, der er involveret i etablering og opretholdelse af ens sundhed. Dette system spiller en vigtig rolle i funktionen af ​​hjerne, endokrine og immunvæv. ECS spiller også en betydelig rolle i udskillelsen af ​​hormoner forbundet med reproduktionsfunktioner og stressresponser.

Derudover regulerer ECS homeostase og påvirker funktionen af ​​fødevarekonsumcentre i kroppens centrale nervesystem (CNS) og mave-tarmkanalaktivitet. Gennem vores kroppe er endocannabinoider og deres receptorer (CB1 og CB2), som er i hjernen, bindevæv, kirtler, immunceller og forskellige organer. I hvert væv spiller ECS en rolle for at opretholde homeostase, som er vedligeholdelsen af ​​et stabilt indre miljø uanset forskellige ustabiliteter i det ydre miljø.

En undersøgelse sagde følgende om dette integrerede system:

”Dette system spiller en betydelig rolle i en lang række fysiologiske processer og adfærd, herunder neurogenese, neurale udvikling, immunfunktion, stofskifte og energihomeostase, synaptisk plasticitet og læring, smerter, følelsesmæssig tilstand, ophidselse og søvn, stressreaktivitet og belønningsbehandling / afhængighed af andre former for misbrug. ”

Samlet set er cannabis ikke kun medicinsk og terapeutisk fordelagtig, denne plante og biprodukter deraf kan være ernæringsmæssigt gavnlige, hvis rå former for den konsumeres. Uanset om du vil have et vitamin-, nærings- eller mineralforøg eller en forbedring af dit velbefindende, så prøv at konsumere rå cannabinoider og / eller hampfrø og se, hvor meget det forbedrer dit helbred og livsstil.

Del:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Relaterede artikler