Aurora siger, at dens danske cannabis har nået tyske apoteker

Reading time: 2 minutes

Et datterselskab af Canadas Aurora Cannabis siger, at dets “fremstillede i Danmark” medicinske cannabisprodukter for første gang har nået nogle tyske apoteker – en milepæl, der var år i gang.

Den tyske distribution kommer inden produkterne er godkendt af myndigheder til salg i Danmark, hvor lægemidlet produceres. Det er det seneste eksempel på de enorme lovgivningsmæssige hindringer, der ofte står over for medicinske cannabisvirksomheder.

Aurora Nordic Cannabis A / S har afventet godkendelse af danske tilsynsmyndigheder i flere måneder efter at have modtaget sin EU-certificering af god fremstillingspraksis fra Lægemiddelstyrelsen.

”Vi begyndte at levere til de første apoteker, der bestilte produktet fra os,” sagde Yvonne Moeller, selskabets kommunikationsdirektør for Europa, til Marijuana Business Daily via e-mail.

Hun sagde, at mere end 150 apoteker har produkterne, som blev fremstillet hos Aurora Nordic i Danmark.

“I sidste uge nåede de (første) medicinske cannabisprodukter” Made in Denmark “tyske apoteker,” meddelte Aurora Deutschland GmbH på LinkedIn.

Flytningen er en del af Auroras plan om at imødekomme efterspørgslen i EU ved hjælp af sin europæisk-baserede produktion.

Den kommercielle milepæl for Aurora Nordic kommer senere, end virksomheden oprindeligt forventede.

I en tidligere indgivelse af lovgivningen havde virksomheden sagt, at det forventede, at produkter fremstillet i Danmark skulle være tilgængelige for salg i midten af ​​2019.

Sidste år oplevede store ændringer for Aurora i Europa.

Aurora konsoliderede sine aktiviteter med kontorlukninger i Italien, Portugal og Spanien.

Tidligt på året sagde Aurora, at det havde til hensigt at erhverve Aurora Nordic og dets 100.000 kvadratmeter store anlæg i Odense, Danmark.

Det blev realiseret, da Aurora udstedte 830.287 aktier i september sidste år, hvilket øgede sin andel til 100% fra den 51% -interesse, der blev erhvervet i februar 2018.

I juli solgte Aurora Aurora Hemp Europe i Litauen til sin tidligere ejer.

Senere samme år trådte Mads Pederson af som præsident for Aurora Europe.

Axel Gille blev udnævnt til at erstatte Pederson.

”Mads Pederson har valgt at træde tilbage fra sin rolle som præsident, Aurora Europe, for at forfølge sine personlige forretningsinteresser,” sagde Aurora til MJBizDaily i januar.

“Vi værdsætter Mads ‘lederskab og forretningspartnerskab.”

Aurora handler som ACB på Toronto Stock Exchange og New York Stock Exchange.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

On Key

Related articles