De 5 bedste cannabis-relaterede tv-shows nogensinde!

Reading time: 5 minutes
Fra dem tilbage i begyndelsen af 2000'erne til dem, der netop begyndte at udsende - der er en slags cannabis-relateret tv-show for folk af alle interesser.

Hvis du er som de fleste cannabisbrugere, når din knopp begynder at sparke ind, er det, du har mest lyst til at gøre, at pluppe ned i sofaen og nyde noget underholdning eller oplysning i fjernsynet. Noget til virkelig at bruge dine fniser til god brug eller virkelig fodre den ukrudtsinducerede filosofiske sult. Men hvilken bedre måde at opfylde disse skærmrelaterede ønsker end at se et show om selve cannabis?

Med al populariteten og kontroversen omkring cannabisbrug er mange netværk begyndt at introducere shows med det! Der er nu et voksende bibliotek med cannabis-relaterede dramaer, dokumentarer og komedier, alt sammen for at fodre din sult efter noget, der er relateret til ukrudt.

Så bliv siddende folk – i dag ser vi på de fem bedste cannabis-relaterede tv-shows nogensinde.

Weeds

Weeds var en amerikansk komedie / drama, der varede fra 2005 til 2012. Men på trods af at det er sluttet i produktionen, vil slutningen på dens popularitet og berømmelse ikke være snart. Medvirkende fra Mary-Louise Parker, Hunter Parrish, Alexander Gould og Kevin Nealon, blev Weeds sendt på SHOWTIME og så en stor succes.

Plottet i serien starter med hovedpersonen Nancy Botwin (Mary-Louise Parker), der mister sin mand. Efter at hun blev enke, havde hun brug for at tænke på en måde at forsørge sig selv og hendes drenge. Og hvilken bedre måde end at begynde at dyrke marihuana? Det er et af de mest populære lægemidler på planeten i sig selv. Weeds tager dig med på et eventyr gennem L.A. da denne forstædermor prøver sit bedste for at støtte hendes familie gennem salg af marihuana.

Husk, at marihuana i det tidsrum, hvor serien blev sendt (2005), ikke blev bredt accepteret, som det er i dag. Avlere gjorde det ofte nedad, da det ikke var lovligt, og der var alvorlige følger, hvis du fik fanget.

Ukrudt vandt 6 priser i alt, herunder en Golden Globe for bedste skuespillerinde og en Emmy-pris for fremragende film.

Selvom du helt sikkert vil grine i løbet af denne serie, vil den også appellere til den filosofiske overvejelse, der kan komme op under dit næste højdepunkt, når du sætter spørgsmålstegn ved, hvorfor ukrudt stadig er så rynket over, når det har så mange fordele.

High Maintenance

Ligesom ukrudt er High Maintenance også en komedie og dramaserie. Dette amerikanske tv-show begyndte at optræde på Vimeo, da det lige var begyndt i 2012, men da det tiltrådte mere berømmelse og popularitet, begyndte det at optræde på HBO i 2016.

High Maintenance, der finder sted gennem forskellige bydele i New York City, følger en cannabisforhandler, da han leverer ukrudt til sine klienter rundt i byen. Der gives et indblik i klienternes liv, der gør det muligt for seeren at få et kig på hvad der sker i en cannabisbrugeres liv og give mulighed for større forståelse og sympati bag anlægget.

Denne serie var et godt skud mod at trosse stereotyper og hjælpe folk med at indse, at cannabis bruges af mange andre grunde end bare at blive høj. Det hjalp virkelig med at humanisere planten og få seerne til at vide, at mennesker stadig er mennesker, uanset deres brug af marihuana.

Serien varede i 6 år og sluttede i 2018, men ingen bekymringer – den kan stadig ses og nydes på HBO Now og iTunes!

Weediquette

Weediquette er en fantastisk dokumentarserie derude for dem af jer, der foretrækker en mere tankevækkende tilføjelse til dine overstadige eskapader. Da marihuana-brug er ved at stige på grund af lovligheden i mange stater, selv til rekreativt brug, er vært for showet Krishna Andavolu begivenheder i livet for mange af de mennesker, der har brugt den nyligt accepterede plante til god brug.

Det blev oprindeligt sendt på vice.com og er et fremragende show at se, da det udforsker de mange anvendelser, som cannabis har at tilbyde og endda dykker ned i nogle dybere emner, såsom familier, der bruger cannabis til at hjælpe med at behandle børn, der har kræft, eller mennesker, der lider af Post traumatisk stress syndrom.

Uanset hvad, Weediquette vil få dig til at undre dig over, hvorfor cannabis virkelig er så stigmatiseret og stadig ulovligt i mange dele af verden. Med så mange fordele og ting at tilbyde, og meget få bivirkninger, vil det få dig til at sætte spørgsmålstegn ved mange forskellige love og forskrifter og hensigten bag at skjule cannabisplanten og skubbe lægemidler i stedet.

Bong Appetit

Denne er for alle jer Food Network fans derude… undtagen med et twist. Bong Appétit er et fantastisk show at se, hvis du elsker at se madlavningsshow, da det dybest set er et show, hvor gourmetkokke tilfører mad med cannabis. Dage med simpelthen at fremstille brownies infunderet med gryde er forbi. Med den voksende lovlighed og accept af cannabis forvandler kokke nu cannabis til delikatesser og avancerede måltider.

Værten af showet, Abdullah Saeed, vil føre dig gennem sin oplevelse af at være en kok, der inkorporerer cannabis i hans måltider, da han tager dig gennem sine forberedelser og fester for at give dig en indvendig scoop på dette nye twist til cannabis-infunderede fødevarer .

Hvis du er en, der får munchies, når du ryger, vil du elske at kæle dig op på sofaen og binge se på nogle Bong Appétit.

American Weed

Denne ukrudtsdokumentar blev udsendt af National Geographic i 2012 og kigger indvendigt på den medicinske cannabisindustri i USA. Denne indsigtsfulde og informerende dokumentar, der blev sendt på et tidspunkt, hvor cannabis stadig var under stærkt stigma, og der ikke var meget accept af anlægget. Det tog et dykk i dispensarer, avlere, patienter, der bruger cannabis og politi, og endda dem, der er imod det og udgør en trussel mod dens lovlighed.

Ved at se på det indre liv hos dem, der er berørt af marihuana, gav det et ærligt og objektivt syn på, hvordan marihuana kan komme til at påvirke mennesker på mange forskellige måder. Den ser på de mennesker, den har hjulpet, inklusive de landmænd, den gav arbejde til, samt modstandere, der siger, at anlægget er en trussel mod samfundet.

American Weed vil virkelig få dig forbløffet over de fremskridt, vi er nået siden 2012, og hvordan vi endelig er klar over alle de fantastiske fordele ved denne plante. Så hvis du føler dig ekstra viden-sulten under dit næste højdepunkt, vil du elske denne tankevækkende dokumentar, og alt lys er kan kaste om vores transformation gennem årene med hensyn til cannabis.

De bedste cannabis shows

Med alt om cannabis og accept af dets anvendelse er det meget interessant at gå tilbage i tiden til nogle ældre serier og se de fantastiske fremskridt til det, vi er kommet i dag, samt at se nogle af de nyere, der kaster noget lys på planten i dets højeste popularitet.

Fra dem tilbage i begyndelsen af 2000’erne til dem, der netop begyndte at udsende – der er en slags cannabis-relateret tv-show for folk af alle interesser. Så gå videre – binge watch væk og få nogle gode grin, eller sluk den tørst efter viden. Vores top 5 cannabis-relaterede tv-shows vil blive nydt af alle – cannabisbruger eller ej.

Share:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related articles