Den overraskende påvirkning coronavirus har på cannabis industrien

Reading time: 3 minutes
Siden dens ankomst i december har coronavirus inficeret mere end 42.000 mennesker og kostet mere end 1.000 livet.

Siden dens ankomst i december har coronavirus inficeret mere end 42.000 mennesker og kostet mere end 1.000 livet. Mange rejseplaner og ruter er også blevet afbrudt, med nogle krydstogtskibe, der står over for strenge karantæner for at mindske coronavirus fra at sprede sig. For yderligere at forhindre sygdomsudbruddet har mindst 24 kinesiske provinser lukket virksomheder og fabrikker.

Coronavirus-udbruddet i Kina – som har dræbt hundreder, sykt tusinder og ført til rejsebegrænsninger – forventes at påvirke marihuana vaporizer-virksomheder, der er afhængige af kinesiske leverandører ved at gribe ind i strømmen af ​​hardware og andre produkter.

Handelsspændinger mellem USA og Kina førte tidligere til forstyrrelser i forsyningskæden.

Og denne nyeste udgave understreger sårbarhederne på det globale marked, som vape og andre marihuana-virksomheder er afhængige af for produkter, der spænder fra LED-belysning til emballageforsyning.

“Coronavirus har haft en betydelig indflydelse på hele fremstillingsforsyningskæden i Kina, hvilket vil mærkes i de kommende måneder,” sagde Richard Huang, administrerende direktør for Cloudious9, en cannabis-fordamperproducent med base i Hayward, Californien.
Huang påpegede, at cannabis vape-industrien er kernen i en hardware-forretning, og næsten alle vaporizers, vape-patroner og batterier er fremstillet i Kina.

Arnaud Dumas de Rauly – medstifter og administrerende direktør for New York-baserede The Blinc Group, en cannabis vape hardware-producent – sagde, at “diskontinuitet” er den største risiko for dens forsyningskæde.

”Hvis flere vigtige råvareleverandører pludselig lukker eller er flere måneder forsinket med deres forsendelser, vil det udgøre en trussel mod vores rettidige opfyldelsesevne,” sagde Dumas de Rauly.

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention blev der først opdaget et udbrud af luftvejssygdom forårsaget af en coronavirus i Wuhan City, Hubei-provinsen, Kina, og fortsætter med at udvide.

Ifølge Dumas de Rauly har mindst 24 provinser, kommuner og regioner i Kina fået besked om ikke at genoptage forretningen inden 10. februar.

Oven på virkningen for vape-producenter forventer han, at denne arbejdsstop vil påvirke alle sektorer i cannabisindustrien, herunder kultivatorer, der bruger LED-belysning, drivhusstrukturer og leverandører af emballage- og ekstraktionsudstyr.

Huang sagde, at tidspunktet for udbruddet var særlig uheldigt, da det skete i løbet af det kinesiske nytår, da fabrikker blev lukket og arbejderne var hjemme. At tage disse arbejdstagere tilbage til produktionsfaciliteterne vil tage længere tid end normalt.

”Det kunne være et meget vanskeligt år for hardwarevirksomheder, der prøver at opretholde en konstant forsyning med lager,” tilføjede Huang.

Mens virksomheder i øjeblikket kan have lidt spillerum med eksisterende lager, forventer Huang, at “smerte vil mærkes”, når hurtigt sælgende produkter bliver lave. De virksomheder, der er bedre forberedt med lagre af hardware, vil se en fordel i forhold til konkurrenterne.

Ét sølvfor: Huang påpegede, at dette kunne give nogle virksomheder en mulighed for at afhjælpe overskud af inventar forårsaget af den voldsomme sundhedskrise.

Dumas de Rauly sagde, at Blinc har indbygget afskedigelser og burde være i stand til at opretholde en stabil fremstilling.

”Når det er sagt, vil vi helt sikkert stå over for et par dages forsinkelse for materialer som 304 rustfrit stål samt yderbeklædningsafslutninger som elektroplettering,” tilføjede han.

På grund af rejsebegrænsningerne fra coronavirus har nogle af Blinc’s teammedlemmer ikke været i stand til at rejse tilbage til Shenzhen-området, en region i Kina, hvor en stor mængde hardware-produktion finder sted. Det har forårsaget nogle planlægningsproblemer, sagde Dumas de Rauly.

Omvendt for Cloudious9 havde en medarbejder rejst tilbage til Kina, da udbruddet begyndte, og har nu problemer med at vende tilbage til U.S.

”De vigtigste produktudviklingsinitiativer skal omlægges, indtil alt genstarter,” sagde Huang.

Kilde: thegrowthop

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

On Key

Related articles