Hvorfor ‘Cannabis forårsager homoseksualitet’ er en af de dummeste myter indtil videre

Reading time: 9 minutes
Faktisk er hele opfattelsen af, at en person kan 'forvandles' til en homoseksuel, en bagudgående tankegang, der hører hjemme i en svunnen tid.

Der er nogle temmelig usædvanligt dumme myter og konspirationsteorier omkring både homoseksualitet og cannabis. Forårsager cannabis homoseksualitet? Specifikke personer ‘skylder på en tiltrækning af det samme køn på ting som junkfood, soja, De Forenede Nationer og filmen Frozen. Jeg gør ikke dette!

Hvad angår cannabis, strækker sig idioten sandsynligvis ikke så langt tilbage, men vi kan spore mange menneskers motvilje mod at luge tilbage til lugtjobbet kaldet Reefer Madness, en forbrydelse mod kunst, der er fanget i en tagrenne i 1936. I denne anti-cannabis-propaganda film bruger en gruppe gymnasieelever ukrudt. De ender med at begå en række forskellige forbrydelser og grusomheder, herunder forsøg på voldtægt, køretøjsmord og drab. Nogle studerende begår selvmord.

Selv i dag, mere end 80 år efter, at den værste film nogensinde er blevet vist (endda sprødere end Double Team og White Chicks), er der stadig et par ejendommelige myter forbundet med urten. Millioner af mennesker, inklusive fremtrædende politikere, tror på den debunked ‘gateway drug’ teori. Andre forbinder cannabis med dovenskab, dovendyr og mangel på motivation.

Du har sandsynligvis hørt om de mest latterlige anti-cannabis myter. Vidste du dog, at nogle få crackpots mener, at ukrudt forårsager homoseksualitet? Det giver mening at sammenligne to ikke-relaterede ting, især når det normalt er den samme type tankegang, der finder fejl med begge. Lad os udforske denne latterlige usandsynlighed mere detaljeret og se på de virkelige forbindelser mellem LGBT + og cannabis.

Når du er i tvivl, skal du skylde dem, der kommer ud (og blive høje)

Ligesom mange nationer rundt om i verden, vil amerikanske politikere gerne flytte fokus væk fra de virkelige spørgsmål, når sandheden modsætter sig fortællingen. Det er rimeligt at sige, at i moderne politikere giver ting lige så mening som en barrelful af skrigende aber, der desperat kæmper for en udgang.

Vores politikere har en lang og stolt historie med at udgøre vrøvl for at beskytte deres interesser. Tag f.eks. Pistolkontrolproblemet. Data fra 2017 viser, at næsten 40.000 mennesker døde af kvæstelser forårsaget af et skydevåben. Over 14.500 af disse dødsfald var mord. Der er snesevis af masseskydder hvert år, og et tragisk stort antal skolemassakrer (en er for mange).

Logik dikterer, at det er meget sværere at dræbe 30 mennesker uden en pistol (eller en angrebsriffel) end med en. Amerika har et enormt antal skydevåben. Vi besidder 46% af verdens civile kanoner på trods af at vi har lidt mere end 4% af verdens befolkning. Imidlertid ejer kun anslået 36% af amerikanerne et skydevåben. Der er masser af mennesker, der ejer flere kanoner og en frygtelig masse mennesker, der ikke har nogen og aldrig vil have en.

‘Bøsser og cannabis, ikke våben, skal klandres’

Ovenstående er udtalelse fra mere end et par mennesker og for mange amerikanske politikere. At reducere adgangen til kanoner med enorm kuglekapacitet ville hjælpe. Ingen antyder realistisk, at vi opgiver alle våben. Hvis du bor i et ‘farligt’ område, har en pistol sandsynligvis mulighed for at sove bedre om natten. Bare fjernelse af pistoler fjerner ikke problemet med skydevåbensmord. Vi kunne dykke endnu mere dybtgående, men det ville bevæge os længere væk fra artiklens emne!

Ifølge Candice Keller, det republikanske partis Ohio statsrepræsentant, er homoseksualitet årsagen til masseskydder. Hun hævder, at “sammenbruddet af den traditionelle amerikanske familie” er en af ​​de primære årsager til antallet af skuddød. Selv hendes parti opfordrede hende til at fratræde, men i skrivende stund holder Keller fast.

I mellemtiden er FOX News-stjernen, og manden mest sandsynligt, at hans hår er skåret med en skål af mor, Tucker Carlson, beskylder cannabis for masseskydder. Carlson kan ofte lide at tale uden at bryde sig om at undersøge eller analysere konteksten af ​​ting. Efter skydeoptagelserne i El Paso og Dayton fortalte Carlson seerne, at Dayton-skytten var en langvarig bruger af cannabis. Han tænkte højt på, om der var en forbindelse. Han indrømmede, at morderen også havde spor af kokain og Xanax i sit system, men fokuserede på cannabis.

Carlson gik ud over ved at invitere forfatteren af ​​en diskrediteret anti-cannabis-bog, Alex Berenson, til showet. Den tidligere journalist for New York Times (ja, virkelig) hævder, at “cannabis forårsager psykose.” Til reference skrev 75 af landets bedste læger og lærde et åbent brev, der sagde, at Berensons bog var “baseret på en dybt unøjagtig forkert læsning af videnskab.”

I øjeblikket vil du bemærke, at de forskellige myter omkring cannabis og homoseksualitet ikke er baseret på en begrundet analyse af empiriske beviser. Skal vi forvente, at de tilsyneladende forbindelser mellem ukrudt og tiltrækning af samme køn har en anden skrå retning? Hvad synes du?

Cannabis & homoseksualitet – Dekonstruktion af myten

Hvis vi går et par år tilbage, var der en online diskussion om, hvorvidt heteroseksuelle mennesker føler en tiltrækning mod det samme køn efter et par toke. Det anvendte udtryk er “Highsexuality”, og det genererede en hel del reklame. Vice-magasinet hævder imidlertid, at det spores hele ‘bevægelsen’ til en enkelt Reddit-tråd, hvor en bruger hævdede, at han var “meget tiltrukket af piger og slet ikke af mænd, når de var ædru.”

Så snart han bliver høj, ønsker han pludselig seksuelle forhold til mænd. Han fortsatte med at spørge andre, om de følte det på samme måde. Ifølge Vice havde tråden et par mistænkelige ligheder med diskussioner om LSD og kokain. Kan du forestille dig en situation, hvor et enkelt trold formår at narre en enorm mængde mennesker online? Sarkasme alarm.

Berøres kun sorte mænd?

‘Ja,’ ifølge Nation of Islam’s Dr. Wesley Muhammad. I tilfælde af at du spekulerer på, er han læge i islamiske studier, ikke medicin. Muhammad hævdede, at den amerikanske regering indførte ‘våben’, ‘kemisk behandlet’ ukrudt i sorte samfund som et middel til at feminisere mændene.

Han mener, at dette specielle ukrudt blokerer eller afleder maskulinisering af nervesystemet. Hvorfor påvirker det kun sorte mænd? Muhammad svarer, at regeringen bruger et anti-androgen, der binder til sort væv. Resultatet er gift, der frigives i sorte menneskers krop for livet. Dem med grundlæggende viden om videnskab kan vælge huller i denne teori, så vi gider ikke.

Tro ikke alt hvad du læser

Så sjovt som det er at håne dem, der kæber sådan vrøvl, skal vi også passe på at undgå at tro på alt, hvad vi læser. For eksempel hævdede en historie, at Michele Leonhart, den tidligere administrerende direktør for DEA, troede på en type ‘homoseksuell ukrudt’ kaldet Homo Kush 69. Ifølge denne fortælling hævdede Leonhart, at en enkelt ‘snort’ af dette ‘onde stof’ forvandlede lige børn til homoseksuelle, perverse dæmoner.

Leonhart er meget anti-cannabis. I sin rolle kritiserede hun åbenlyst daværende præsident Barack Obama for hans blødere holdning til urten. Cannabisaktivister og kongresmedlemmer opfordrede til hendes fratræden på grund af hendes holdning til ukrudt. Alligevel er oprindelsen af ​​den berygtede historie om Homo Kush 69 usædvanligt tvivlsom og falder næsten helt sikkert i selve ”fiktion” lejren.

Er der en forbindelse mellem homoseksualitet og cannabis?

Ja, der er, men ikke i “røg et led og du pludselig bliver homoseksuel” måde. De to tilsyneladende ikke-relaterede ting har bestemt en ting til fælles. Både ukrudts- og LGBT-rettigheder lå uden for lovlig og social godkendelse. Der var begge i samfundets frynser og krævede enorm fortalervirksomhed og tålmodighed for at forbedre sagerne.

Til sidst kombinerede advokatvirksomhed af flere grunde. I begyndelsen af ​​AIDS-krisen i de tidlige 1980’ere var der ingen farmaceutiske behandlingsmuligheder. Som et resultat opsøgte ofte syge af sygdommen cannabis som et middel til at få lettelse. På det tidspunkt blev LGBT + -individer uforholdsmæssigt påvirket af HIV / AIDS. Som en konsekvens havde samfundet brug for adgang til ukrudt, så protester for LHBT-rettigheder overlappede med stræben efter at legalisere potten.

LHBT-samfundets cannabis-aktivisme tog form af organiserede klubber eller netværk, hvor mennesker med ukrudt gav det til dem, der havde HIV / AIDS. I 1990 blev urten brugt til palliativ pleje blandt dem med sygdommen. Sådan som Dennis Peron og Harvey Milk foreslog lovgivning i San Francisco for at legalisere cannabis til fordel for LHBT-samfundet og andre.

Cannabis sænker hæmningerne

Det er ikke et tilfælde af, at cannabis ‘forårsager’ homoseksualitet eller biseksualitet. Som Jason Tantra fra Tantra 4 Gay Men påpeger, er menneskelig seksualitet sjældent noget, vi kan lægge i en pæn boks. Som det er tilfældet med ethvert berusende stof, fjerner cannabis potentielt de beskyttelser og filtre, vi bruger til at “overholde”.

Når du er høj, er du mere tilbøjelig til at udforske, hvem du virkelig er, end når du er ædru. Hvis du i hemmelighed oplever følelser for en person af samme køn, kan handlingen med at blive stenet løfte din undertrykkelse og ‘ud’ dig. Som de med hjerneceller, der arbejder, kan konstatere, er der en stor forskel mellem dette og cannabis ‘vender’ dig bøsse.

Interessant nok er der et helt marked dedikeret til at øge den seksuelle oplevelse ved hjælp af ukrudt. For et stigende antal mennesker tilbyder kombinationen af ​​cannabis og sex noget “bedre” end nogensinde. Der er også THC og CBD-infunderede smøremidler.

Dette fænomen har en vis fortjeneste. Cannabis intensiverer potentielt den tilstand, du er i, og sanser som berøring, smag og syn. Bivirkninger inkluderer naturligvis forbedret paranoia og angst. Hvis ukrudt øger følelser og følelser, hvorfor ville det ikke have en betydelig indflydelse på sexlysten?

Bruger flere LHBT-mennesker Cannabis?

Bemærkelsesværdigt siger nogle undersøgelser ‘ja’. Trocki et al. offentliggjorde en undersøgelse i tidsskriftet Psychology of Addictive Behaviors i december 2010. Forskerne undersøgte tobak, cannabis og sensationssøgende adfærd på tværs af heteroseksuelle, lesbiske, homoseksuelle og biseksuelle grupper. Ifølge undersøgelsens fund brugte heteroseksuelle kvinder ukrudt i markant højere satser end ikke-heteroseksuelle kvinder. Det var den samme historie hos mænd.

En undersøgelse af Philbin et al., Der blev offentliggjort i tidsskriftet Drug and Alcohol Dependence i august 2019, nåede til en lignende konklusion. Holdet fandt, at antallet af daglige cannabisbrug var syv gange højere blandt biseksuelle kvinder end deres strengt heteroseksuelle kolleger. Det var en stor dataprøve, da teamet analyserede svar fra over 126.000 amerikanske voksne over to år.

Samlet set indrømmede kun 10% af heteroseksuelle kvinder indtagelse af medicinsk cannabis på et tidspunkt i det foregående år. Sammenlign dette tal med 26% af homoseksuelle kvinder og 40% af biseksuelle kvinder, der gjorde samme optagelse. I mellemtiden sagde 17% af ‘lige’ mænd, at de brugte MMJ i løbet af året, sammenlignet med 29% af homoseksuelle mænd og 30% af biseksuelle mænd.

Til gengæld røg kun 1,5% af heteroseksuelle kvinder ukrudt dagligt sammenlignet med 6% af lesbiske og 10% af bifile. Mærkeligt nok var kløften mellem rutinemæssig brug af Mary Jane mindre hos mænd. 4% af heteroseksuelle mænd brugte MMJ dagligt sammenlignet med 7% homoseksuelle og 9% biseksuelle mænd. I begge køn bruger de, der identificerer sig som biseksuel, ofte cannabis.

Hvorfor sker dette?

Ingen har et endeligt svar på, hvorfor flere LHBT-personer bruger ukrudt. Morgan Philbin, der skrev forfatteren i 2019-undersøgelsen, har mistanke om, at det skyldes et højere stressniveau. Som du måske ved, udlever de, der identificerer sig som LHBT, betydelig mere diskrimination og chikane end heteroseksuelle, selv i dagens tilsyneladende ‘oplyste’ samfund. LHBT-unge står over for en højere grad af mobning i skolen og hjemløshed, traumer, der fører til voksen alder.

LHB-unge begår selvmord 200% oftere end deres heteroseksuelle kolleger. Op til 40% af transkønne eller ikke-binære unge har forsøgt selvmord mindst én gang. Det er også en trist kendsgerning, at hadforbrydelser mod LGBT + -samfundet er steget markant i de sidste fem år i 30 amerikanske byer.

Philbin siger, at bifile kvinder har en ‘højere sundhedsbyrde’ end deres ‘lige’ kolleger. Det er dobbelt så sandsynligt, at de har tilbagevendende mental sundhed eller stofbrugsproblemer. Desværre er deres kontaktniveau med tjenesteudbydere alt for lille.

Afsluttende konklusion cannabis & homoseksualitet

Afslutningsvis er der en forbindelse mellem ukrudt og det at være en del af LHBT + -samfundet, men græs gør ikke nogen homoseksuel. Faktisk er hele opfattelsen af, at en person kan ‘forvandles’ til en homoseksuel, en bagudgående tankegang, der hører hjemme i en svunnen tid. Der er ingen videnskabelige beviser for at bakke op med denne skandaløse påstand, og de eneste mennesker, der fortsætter med at piske denne døde hest, er den type personer, du ville krydse gaden for at undgå.

Det ser ud til at være langt mere sandsynligt, at cannabis sænker dine hæmninger. Hvis du har homo-, biseksuelle eller transgender-tilbøjeligheder, kan det at komme højt føre dem frem. For at være klar er dette følelser, du allerede har, men undertrykkes, når du er ædru. Derfor, hvis David bliver stenet og synes om Steve, har det intet at gøre med cannabis. Alt det har gjort er at give David indsigt i hans sande jeg.

Cannabis kan også forstærke den seksuelle oplevelse, noget værd at udforske uanset din overtalelse! Endelig antyder forskning, at LGBT + -individer er mere tilbøjelige til at bruge urten. En mulig grund, selvom den ikke bekræftes, er, at de lider mere stress på grund af chikane. Det stiller spørgsmålet: Vi har en relativt kort tid til at leve og ved aldrig, hvornår det slutter – hvorfor kan vi ikke være venligere overfor hinanden?

Share:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related articles