Netflix blokerer cannabis-shows og -film som svar på regeringens krav

Reading time: 3 minutes
Film og fjernsyn var for mange af os de første steder, hvor vi så cannabisbrugere humaniseret.

Film og fjernsyn var for mange af os de første steder, hvor vi så cannabisbrugere humaniseret.

I et samfund, hvor vi blev opdrættet til ”Bare sig nej”, hvem kan glemme den positive indvirkning, da vi så de glade, fredelige festligheder, der er afbildet i Woodstock? Hvem lo ikke af snarere end at foragtede klassiske pot-ryger teenagekomedier som Dazed and Confused eller Superbad? Hvem forlod ikke deres egne stereotyper med ‘Reefer Madness’ efter at have fået skolet på medicinsk cannabis af Sanjay Gupta’s Weed?

Men over hele Stillehavet arbejder et land for at sikre, at dens borgere ikke ser marihuana i bevægelige billeder. I henhold til en ny rapport udgivet af den digitale streaminggigant Netflix opfyldte virksomheden flere krav fra Singapores regering om at fjerne indhold fra deres tjeneste. Det inkluderer tre stykker cannabis-tema-programmering: Cooking on High, The Legend of 420 og Disjointed.

De to andre film var Martin Scorsese’s The Last Temptation of Christ og den brasilianske komedie The Last Hangover, som også inkluderer åbenlyst brug af narkotika og fester. I det hele taget afslørede virksomheden, at det har modtaget ni anmodninger om afhentning på verdensplan siden 2015. Som først rapporteret om Axios på fredag, lovede Netflix, at det fortsat vil offentliggøre disse anmodninger på årsbasis. Det fjernede indhold gælder kun for det land, der anmodede om forbuddet, og det kan stadig fås adgang til det på andre markeder.

Singapore er berygtet for at have nogle af de hårdeste narkotikakontrollover i verden. Besiddelse af små mængder narkotika straffes hårdt med op til ti års fængsel, en bøde på $ 20.000 eller begge dele. Trafikhandel, der adskiller sig efter mængde baseret på stoffet, er strafbar med henrettelse. Du kan f.eks. Dræbes for at have mindre end et pund marihuana.

Singapores regering ser ikke ud til at være interesseret i globale tendenser mod afkriminalisering og legalisering af cannabis eller andre stoffer. ”Eksempler på andre lande har tydeligt vist, at en tilladt holdning til brugen af ​​cannabis kræver store omkostninger for samfundet,” siger det nationale centrale narkotikarekretariat (CNB). ”Derfor har vi strenge love mod handel, besiddelse, forbrug og import eller eksport af ulovlige stoffer, herunder cannabis og cannabisprodukter.”

Tjenestemænd har hævdet, at de hårde politikker falder sammen med reduktionerne i antallet af narkotikamisbrug og stofmisbrug. Efter CNB’s estimater er “antallet af stofmisbrugere arresteret hvert år faldet med to tredjedele fra over 6.000 i begyndelsen af ​​1990’erne til ca. 2.000 sidste år [2010].” Men hvad angår agenturets påstand om, at brug af marihuana forårsager skader på samfundet, antyder tilgængelig forskning på virkningen af ​​medicinsk cannabis-legalisering i USA, at det ikke fører til øget ungdomsbrug og har en ubetydelig, hvis nogen virkning, på mennesker, der udøver mere risikabel opførsel såsom indtagelse af alkohol eller tobak.

I mellemtiden har Singapores nordlige nabo Malaysia overvejet at afkriminalisere små mængder af alle stoffer i et forsøg på at behandle stofforstyrrelsesforstyrrelse som en folkesundhed snarere end et kriminelt spørgsmål. Længere mod nord har Thailand gjort fremskridt ved at legalisere medicinsk marihuana sidste år.

Læs Netflixs fulde rapport om miljømæssig social styring nedenfor:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

On Key

Related articles