Netflix lancerer deres egen cannabis til at nyde under filmen

Reading time: < 1 minute
Disjointed er ikke det eneste show, der får bestilt sin egen blanding af cannabis

For at falde sammen med frigivelsen af ​​deres nye cannabis-baserede komedie ‘Disjointed’, har Netflix frigivet sine egne potstammer.

Weed med begrænset udgave sælges kun i Nordamerika, og på trods af det faktum, at de ikke vil drage fordel af salget af urterne, afslører en pressemeddelelse, at Netflix lægger en masse tanker bag deres stamme af potte.

”Hver stamme blev dyrket med de specifikke shows i tankerne, designet til at supplere hver titel baseret på deres tone. For eksempel kan sillier-shows være mere indica-dominerende, mens dramaer vil være mere sativa-dominerende for at hjælpe de mere magtfulde scener med at genklang, ”lyder det i pressemeddelelsen.

Disjointed er ikke det eneste show, der får bestilt sin egen blanding af cannabis, med arresteret udvikling, Wet Hot American Summer og Orange Is The New Black, bare nogle af flere Netflix-programmer, der skal få grønt lys.

Deres nye originale komedie ‘Disjointed’ er fra skaberen af ​​The Big Bang Theory, som ironisk nok ikke engang denne forfremmelse fra Netflix kunne gøre morsom.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

On Key

Related articles