Nogle cannabisvirksomheder er kun få måneder væk fra at gå konkurs

Reading time: < 1 minute
Likviditet er en mere presserende bekymring for canadiske cannabisvirksomheder end for deres amerikanske kolleger, siger rapporten.

Likviditet er en mere presserende bekymring for canadiske cannabisvirksomheder end for deres amerikanske kolleger, ifølge en ny rapport.

Store canadiske pot-producenter har en median på 6,5 måneders kontant mod 14,4 måneder for amerikanske multistatsoperatører, sagde cannabis-investeringsbank Ello Capital i en analyse af virksomheders balance, pengestrøm fra operationer og kapitaludgifter.

Aurora Cannabis Inc. er nær bunden af pakken og den dårligst positionerede canadiske producent med 2,3 måneders likviditet, efterfulgt af Tilray Inc. med 3,7 måneder. Aurora sagde torsdag, at det skærer 500 job som en del af en større indsats for at reducere omkostningerne.

Mange cannabisvirksomheder bliver enten nødt til at skaffe kapital eller finde en fusionspartner i den nærmeste fremtid, sagde Hershel Gerson, administrerende direktør i Ello Capital. Investorer er åbne for at skaffe kapital, men kun under de rette omstændigheder, sagde han.

”Jeg tror, at folk er på udkig efter kvalitetsstyringsteam, der kan gennemføre en vending og har erfaring med at operere i et strammere miljø end nogle af disse tidlige C-niveau-teams,” sagde Gerson.

Flere cannabisvirksomheder, herunder Aurora, har annonceret deres administrerende direktørers fratræden i de seneste uger, og det vil sandsynligvis fortsætte, sagde han.

“Der foregår en switch relateret til managementteamene, der potentielt kommer til at gavne industrien fremover.”

Kilde: Bloomberg.com

Share:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related articles